İçindekiler[göster]

SAĞLIK TESİSLERİMİZ

Sağlık Tesislerimizi yakından tanıyın!
Easy Sağlık ailesi olarak uzun süreli turizm geçmişimizi 2021 yılında sağlık kanadı ile birleştirerek, Sağlık Bakanlığı uluslararası sağlık turizmi yetki belgemizle Easy Sağlık markasını oluşturduk.

Vera Hospital 

Bir şubesinin Anadolu yakında ve diğer 3 şubesinin Avrupa yakasında bulunduğu Vera Hospital tesisimizde Diş Hekimliği, hizmetleri sunmaktayız Diş Hekimliği, üniversitelerde Diş Hekimliği Fakültesi kapsamında eğitimi verilmekte olan 5 yıllık bir lisans bölümüdür. Bu bölüm yalnızca Sayısal puan türüne göre öğrenci kabul etmektedir. Diş Hekimliği bölümü ülkemizde birçok özel ve devlet üniversitesinde faaliyet gösteren köklü bir bölümdür.

Tesisimizde ki Hekimlerimiz ağırlıkla Marmara Üniversitesi mezunlarıdır.

https://www.verahastanesi.com

 

Şafak Sağlık Grubu

Şafak Hastanesi olarak sunduğumuz tüm sağlık hizmetlerini, tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, teknolojinin en son imkânları, tanı ve tedavi metodlarını kullanarak, çevreye duyarlı, hasta haklarına saygılı, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutarak, hevesle ve özveriyle sizlere sunmak için varız. Sağlığınız için, tıbbın çağdaş ve teknolojik olanakları ile donatılmış deneyimli ve kendi konusunda uzman hekim kadromuz ve deneyimli sağlık çalışanlarımız ile 7/24 hizmetinizdeyiz. Hızla değişen ve gelişen modern tıb dünyasını yakından izleyerek, donanımlarımızı ve tıbbi cihazlarımızı sürekli yenilemekteyiz. Hasta ve hekimlerimize çağdaş teknolojinin olanaklarını, daha sağlıklı teşhis ve tedavi yapabilmeleri için, sunmanın kıvancı ile doluyuz. Siz hastalarımıza ve konuk hekimlerimize aile ortamının sıcaklığı ve rahatlığı içinde hizmet vermek ana amacımızdır. Hasta haklarına saygıda kusur etmeme kararlılığı içinde hepinize sağlıklı ömür dileriz.

https://www.istanbulsafak.com/

 

Özel Florya Hastanesi

Florya Hastanesi olarak sunduğumuz tüm sağlık hizmetlerini, tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, teknolojinin en son imkânları, tanı ve tedavi metodlarını kullanarak, çevreye duyarlı, hasta haklarına saygılı, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutarak, hevesle ve özveriyle sizlere sunmak için varız. Sağlığınız için, tıbbın çağdaş ve teknolojik olanakları ile donatılmış deneyimli ve kendi konusunda uzman hekim kadromuz ve deneyimli sağlık çalışanlarımız ile 7/24 hizmetinizdeyiz. Hızla değişen ve gelişen modern tıb dünyasını yakından izleyerek, donanımlarımızı ve tıbbi cihazlarımızı sürekli yenilemekteyiz. Hasta ve hekimlerimize çağdaş teknolojinin olanaklarını, daha sağlıklı teşhis ve tedavi yapabilmeleri için, sunmanın kıvancı ile doluyuz. Siz hastalarımıza ve konuk hekimlerimize aile ortamının sıcaklığı ve rahatlığı içinde hizmet vermek ana amacımızdır. Hasta haklarına saygıda kusur etmeme kararlılığı içinde hepinize sağlıklı ömür dileriz.

 

https://floryahastanesi.com.tr/

Kategoriler: Sağlık Turizmi